dag elleve/sykkelvin/tomt visakort.

veit at ferien er over for lengst, men vil likevel vise litt av den siste(og kanskje beste)dagen i oslo. høgdepunkt: crêpes med nutella til lunsj og oppvarming til øya i ei sjukt fin leilighet på majorstua. ein lang kveld med fine folk og vin i mummikoppar og det var det.

oslo.oslo.oslo.oslo(sunniva).
oslo.
oslo.
oslo.oslo.IMG_0857-Recoveredoslo.oslo.

24.08.12
9 det som skjer
_


 1. karoline sier:

  åååh
  den kvelden kommer jeg aldri til å glemme, og vi må må må må må gjøre det mange ganger igjen

 2. anders sier:

  himla fine bilder. du er så flink

 3. Markus sier:

  Du har fanget noen utrolige fine øyeblikk 🙂

 4. Regnboge sier:

  Vakre bilete, særleg dei to fyrste og det siste. Og den dagen høyrest ut for å ha vore ein lettare magisk dag.

 5. samovaren sier:

  alltid fine bilder. alltid! åh, smil.

 6. Johanne sier:

  Eg beundrar bildene dine så mykje at eg nesten kan kalle meg blodfæn. Skal prøve å ikkje bli starstruck når eg møter deg!

 7. Sunniva sier:

  Fargetonene på bildene dine er så utrolig fine. Jeg forelsker meg helt i hvert eneste ett. Hvordan får du det til?

 8. Frode sier:

  Fine bilder du har, jeg kom over siden din helt tilfeldig og plutselig så jeg et lite utsnitt av en av mine illustrasjoner. Jeg har tegna Skrillex for musikkmagasinet ENO. Det var en morsom tilfeldighet. Ha en fin dag 🙂

Leave a comment
Follow and Like: