Ein ny haust.

hytta.

Herregud, vi er allereie midt i september! sidan skulen starta for ein månad sidan har eg såvidt hatt tid til å tenkje på noko anna, og ein eller annan gong når eg såg vekk kom hausten snikande. egentlig er det heilt ok, eg likar både kaffikoppane og dei varme gensarane, det er berre dei stadig mørkare kveldane som gjer meg litt nervøs. om eg får bestemme korleis hausten skal bli(og det får eg jo!), så skal den innehalde: 

– raudvin på kino.

– færre dagar framfor ein skjerm.

– mykje bra mat, både heime og ute.

– litt hundekos!

– ein tur heim.

– loppis!!!

– hasselblad-skyting.

– brettspel-kveldar.

– bra sex.

– nye, inspirerande bekjentskap.

– middagsselskap.

– fleire bøker.

– ny heimeside.

– hårklipp!


Kva vil de i haust?


 1. karoline sier:

  jeg vil til oslo men jeg tviler på at det blir.
  jeg vil iallefall bruke masse ullgenser og farge håret enda rødere og bli supersterk i kropp & psyke og lage masse pai & veggisburger.

 2. susanne sier:

  Herregud, denne lista!! Likar!
  Hausten min skal/kjem til å/vil eg at skal innehalde:
  Fotografering (både analogt og digitalt, meir kunst-orientert, mindre journalistisk); masse masse veggismat; kveldar og helgar med verdas beste (og, som du skriv, bra sex); forhåpentlegvis litt fotooppdrag; Oslotur i november!! (skal vi møtast igjen? pilse denne gongen, kanskje?); Glasgow og Kingston upon Thames i oktober (skal besøke universitet herreGUD som eg gler meg); matematikk-eksamen; tur til Leixlip, kanskje; forhåpentlegvis ny jobb.
  Og sikkert masse meir.
  (pst har endeleg fått laga meg nettside no!)

 3. Røverdatter sier:

  Elsker lista di! Så mange fine ting. Hasselblad!
  Bildet er gir en så sinnsykt god følelse! Peiskos<3

  Jeg vil pakke meg inn i ullgenser og gå tur i fjellet.

 4. Amanda sier:

  For en fin liste! 😀
  I høst vil jeg gå med skjerf, være kreativ, se filmer på kino og drikke mye kaffe & te.

Leave a comment
Follow and Like: