minidiana i paris.

Untitled-1

den andre dagen i paris kom vi over ein lomographybutikk og eg berre måtte måtte ha noko. det blei eit diana mini; lite, fint og plastikk, perfekt til å ha i lomma eller rundt halsen – og det var nettopp det eg hadde dei neste dagane. bomma litt på mange av biletene, men likte nokre i alle fall, og dei har jo uansett den herlege analoge kjensla! (biletet over saman med johanne sitt diana f+.)

paris minidiana.paris minidiana.paris minidiana.paris minidiana.paris minidiana.

24.10.12
11 analogt, bra greier
_


 1. Janne sier:

  åh, eg vil og ha!!

 2. Regnboge sier:

  Fint! Særleg det av Eiffeltårnet: ein blir liksom litt lei av å sjå heilt klåre bilete av heile greia heile tida.

 3. julie anett sier:

  Åh, sånt ønsker jeg meg. Og dessuten, var det et nydelig bilde av Eiffeltårnet. (Savner Paris)

 4. Rolin sier:

  Åååh kjempe fine bilder! Spesielt det av eiffeltårnet. Håper jeg engang har muligheten til å reise til Paris ~ Det ser så magisk ut der!

 5. julieowl sier:

  Veldig sjarmerende bilder altså! alt blir mer «ekte» og egentlig enda finere med diana (:

 6. Mia sier:

  Så sykt fint og herlig.

 7. Marita sier:

  Åh, for et søtt kamera! Jeg vil haa 🙂

Leave a comment
Follow and Like: