to ting på ein mandag.

1. har av ein eller annan grunn blitt nominert til årets inspirasjonsblogg på vixen! blei superforvirra då eg fikk epost om det – min blogg er jo pitteliten samanlikna med dei fleste andre nominerte, og nettopp difor er det så fint. så om de blir berre litt inspirerte av å komme på besøk her: stem gjerne!

2. om ikkje lenge blir bloggen flytta over til mondieu.nu, så de er obs på det. flinke luca har fiksa og triksa og eg er sikker på at det blir ein fin, ny heim for alle tidlegare creativo-folk. (arkivet og allting blir såklart flytta med!)

summer.

18.11.13
8 blogg osb
_


 1. susanne sier:

  gratulerar med nominasjonen, fine deg! og lukke til! (du får lett stemma mi!)
  håpar de seier frå på facebook-sida til creativo når de byttar domene då.

 2. Julia sier:

  Åååå, deg har jeg stemt på!

 3. Gitte sier:

  Så gøy – jeg skal definitivt stemme på deg mange ganger!

 4. Luca sier:

  hurra jeg stemmer jeg

 5. alice beate sier:

  åh så kjekt!! du har fått stemma mi!

 6. June sier:

  Gratulerer med nominasjonen, vel fortjent!

 7. Janne sier:

  hurra! Gratulerer så mykje!! <(")

Leave a comment
Follow and Like: